2011. július 27., szerda

Yo, Johnny, sup?

L.A. without a map:
máris karácsony van? Depp és Tennant egy filmben?!! +Edelstein kisassz'.
Kimondom.. Szörnyű film.. tipikus amerikai komédia. oké. szatíra ha a másik sarokból közelítjük meg. de akkor is elég rosszul megrendezett.
Az álmok fellegvárába csöppent szerencsétlen író története a nagy gonosz nagyvárosról, ahol két lábbal kell állni a talajon, és közben hagyni h sodorjon az ár. A "beszívott" médiaiparban
mindenki könnyűvérű, félvállról vesznek mindent, rohan az élet. Hidegvérű skót hősünk csak kapkodja a fejét, és próbál beilleszkedni ebbe az őrült világba.
Richard (David Tennant) egy temetőben ismerkedik meg egy losangeles-i lánnyal. (temetőben ismerkedni. temetés közben.^^ kúúúl :D.. *pofon..angyalkahullás* ..sorry de nekem ez tetszett a legjobban benne :D és a megismerkedésük skóciában) Szóval eltöltenek egy varázslatos délutánt. Majd miután a lány hazautazik, szürke életét hátrahagyva Richard fülig szerelmesen elindul megkeresni élete szerelmét.
Azonban a mesében a szivárvány csak Richard szívét járja át. így szánalmas boxzsákként szalad a lány után.
Közben próbál betörni a siker és a csillogás világába forgatókönyv íróként, de az élete egyre szerencsétlenebb fordulatokat vesz.
Johnny Depp úrfi kacsintgat rá a falon. Richard bálványa. néha megmozdul a fali poszteren és grimaszol, néha tanácsot ad. (ez az ötlet nagyon jó húzás volt ám)
Soha nem találtam volna ki h miért fordították a magyarok "Aki másnak sírt ás"-ra a címet :P
Keret történet. és attól h nem nagy alkotás, mégis nagyon sok mondanivaló lapul, emögött a szerencsétlen film mögött.
Szerelem, igazságtalanság, az élet kegyetlenségei, kitartás, remény..
igazán tanulságos.

[2,5/5]

Nincsenek megjegyzések: