2011. július 14., csütörtök

Mad Dogs

Igen, ráültem a John Simm filmográfiára. És úgydöntöttem posztolgatok ki jukéj film/sorozat ismertetőket, mert sok minden kimarad nekünk innen, messze a kis szigettől. Pedig az angolok minőségi sorozatokat gyártának ám. Röhögőgörcs tör rám mikor eszembe jut összehasonlítani a döglött magyar filmipart velük. Nonszensz. Persze megvan mindennek az oka. Nincs pénz. És a legnagyobb baj, nincs is érdeklődés iránta. Nincs ember aki felkarolja a tehetséges ötleteket. Így hát mindenki menekül. Én is:
Mad Dogs:
Én nem értem miért nem tetszik sokaknak. Maga a színészlista fenomenális. és ez a kalamajka.. "Hangover"i fekete zűrzavar.. igazi kúúl nyári kis (4 részes) sorozat. Sky1 termék.
Adott 4 régi jóbarát, akik meghívást kaptak egy hétre, egykori haverjuk Mallorcai édenkerjébe. Az első nap minden csodás, buli, csajok, paradicsomi luxus hangulat. Aztán aranybőrű haverjuk kezd egyre furábban viselkedni.
Erre pedig, egy mini TonyBlair-álarcos spanyol "umpalumpa" teszi fel a "kecskét a hegyre", azzal h szemük láttára fejbelövi barátjukat.
TinyTony megfenyegeti őket, ha zsaruhoz mennek besározza őket a rendőrségen a helyszínen vett nyálminta alapján.
Így hát a 4 jóbarátra marad a villa (amit előző nap kiderült az ő nevükre íratott szétlőtt agyú barátjuk), és rájuk vár az asztalon tálalt hullája is. amit bizony gyorsan el kell tűntetniük mielőtt vki rajta nem kapja őket ezen az idilli vacsora képen.
Törik a fejüket mi történhetett körülöttük. Egy bizonyos, vmi hajó lehet a főszereplő ebben a hirtelen jött sötét ködben, az a hajó melyet előző nap barátjuk lopott el, "állítólag" csak buliból.
Nagy partyarc volt a srác, mint kiderül bulizott a szerb maffiavezérekkel is. akit mellesleg a napokban öltek meg szintén.
így már a zsaruk is szimatolnak.
Barátainknak össze kell tartaniuk mint még soha, mert hatalmas kalamajka kezd szétterjedni körülöttük. mellyel a mazsola-rambók egyre mélyebbre merülnek a lábdaraboló hentes életérzésben.

Fekete humor és angol "vérmérséklet".. vagy vmi olyasmi. :P
és Marc Warren, Philip Glenister és John Simm táncika, mértéktelen pancsolás a csodálatos környezetben.
Mi kell még? Nagyszerűek a srácok. És a történettel sincs semmi baj.
Elvileg jön a második évad is. Bár már akár így is lezárhatták volna a sorozatot. De ennek mi csak örülünk. :)
nem vagyok a Scooter féle zene híve, de ezzz.. éédesek

Nincsenek megjegyzések: