2011. december 28., szerda

Sherlock detoxológia i.

Be vagyok vackolódva itt a Sherlock rajongásommal. Túlütött a láz most mindenen. Eddig is erősen fertőzve voltam, de most triplán sokkolják pici detektívimádó szívem.
Hiszen most került a mozikba a GuyRitchie féle RDJude-os Sherlock Holmes második része, amiben Stephen Fry játsza Mycroft Holmest, Sherlock idősebbik idegesítő fivérét. És a szerencsés rajongók pletykáiból ítélve nagyon forróra vette Ritchie a Sherlock-Watson kapcsolatot. Nekem aztáááán... :D ide azt a géééjpornót..kkhhhhmm filmet. Na erről majd bővebben akkor ha láttam végre. Remélem adják megint a Momparkban feliratosan. Jó lenne mozsiban megkuksizni.
A második csapás a BBC Sherlock. Január 1-én este mérik ránk. És tízibasztard-Moffat most igencsak szórja az ízelítőket. Mi meg nem bírunk magunkkal. Kapunk egy domina(?) Irene Adlert. És sátán kutyája és Moriartyvízeséses finálé. és vége is a januárnak :S
Emellett Martin (adorable) Freeman (John Watson) lesz a The Hobbit film főszereplője, mint Zsákos Bilbó. És isten áldja őket érte: Benedict Cumberbatch (Sherlock) is kap benne szerepet mint sárkány hang. A(!) HANG. #hnnnnggg ..de hol van még 2012 karácsonya?
EEEzek mellett az AXN-en karácsony 3 napján leadták a bbc-s Sherlock első évadát. *tsók tsók*
Az AXN Crime-on pedig 1 hetes Sherlock Holmes maraton van. A régi klasszikus Jeremy Brett féle összes epizód. *ujjait nyalja*

Azt már inkább el sem árulom h múlt héten mit hoztam ki a könyvtárból :P de szerintem gondoljátok ;D

*not BOooRED!!*

Nincsenek megjegyzések: