2011. október 1., szombat

icc britni biccs

2011.09.30. 20:00
Britney Spears koncert - #Hungary
Britney bálványa sokak fiatalságának. Ki ne gubbasztott volna a rádiós magnója mellett recgombujjal h megszerezze magának a HitMíBébiVanMórTájmot. A ragasztós posztergyűjteményekről ne is beszéljünk.. Persze sokan letagadják mostanra, de a generációm nagy része ezen cseperedett. A pophercegnő hozott össze minket is bff-emmel. Sokat köszönhetünk neki, bárki bármit is mond. egy korszakot tudhat maga mögött, ami sokak zenei ízlésébe nagy fejezettel írta be magát.

Szóval meló után tűztem a Stadionhoz h találkozzak Iti szivemmel.
bekaptam pár kalória meki kaját h bírjam az estét. közben meg míg képzeletbeli manók masszírozták a lábam, próbáltam újratöltődni piknikezésünk közben az ufóűrhajónk előtt. Iti mesélt ilyen makkhidratáló történeteket. meg celebfészeket kutattunk a tömegben, meg Miranda alteregók futkostak fel alá. Aztán beálltunk a már folyamatban lévő kapunyitásosdira. Elég kevesen gyülekeztünk. csodálkoztunk is. Ilyen családias kis éneklős tömegecske vett körül minket. aranyos volt. meg osztogattak a bjoyosok ilyen ötletes kis fehér szíveket, amit fel kellett (volna. ha nem hagyjuk a ruhatárban) emelni mikor a lassú számot énekli. Jó kis ötlet volt elismerem. Reméljük belül tetszett Britney kisasszonynak is. picit nagyobb elérzékenyülést várna az ember ilyen gesztustól, de hát őt így is szeretjük.
Azért h kevesen voltunk -igen, nagyon szellős volt az aréna nagyonnagyon- ő is szeretett ám azért minket. Többször is mondta h "láv jú budapeszt!" .. na meg odarakta a showt azért rendesen.
Jó kis helyünk lett ám. szinte feleslegesen nyomkodtuk egymást a bejáratoknál. a küzdőtéren szépen odafértünk köbö a 3.sorba.. zsííír helyünk volt az ám.
ha nem lógott bele pár mamut az összképbe, akkor láttunk ám elég szépen.
szóval kint beszarás; megkupakfosztottak.. aztán papírpohárba kellett tölteni a folyadékainkat.. mármint amiket inni vittünkvettünk :D még mindig nem értem a logikát ebben a procedúrában. o.O
na mindegy. Iti adott gondolatgyógyszert h elmúljon a fejfájásom. :D
aztán el is múlt.. de inkább fogjuk a nyuszira. vagy BritneyBiccsre :D
Szóval beTírexkedtünk a küzdőtérre.
Előttünk Chester Bennington szórakoztatott minket.. áhhhh XD olyan Britneyrajongók voltak a tömegben h csak lestünk :D volt ott rockertől kezdve a táncoló üzletemberen át minden..
érdekes volt az összetétel :)
MIkor már kezdett leszakadni a lábunk, jött előzenekar elsőfelvonás címszóval egy díídzséé arc.. jó arc volt. Mindenféle mai slágereket dobott elénk, amire tudtunk rázkódni meg hozta a hangulatot.. pfuj-tücctücc volt, de ezt vhogy tudtuk élvezni. Igazi régi diszkófílinget teremtett. Mármint nekünk akik nem tudunk normális diszkóba eljárni legjobb éveinkben, mert attól kell félni h Mókusleszármazottak hasfelmetszenek a folyosón mariskás késsel.. vagy vmi ilyesmi. persze ez az opció is csak addig élt míg volt diszkója Gyöngyösnek. mostmár az sincs meg XD ..Hát egyszer nyitunk egy diszkót akkor is :DD XD
Szóval a cuki diszkópatkánypasi után jött két Gaga majszoló tinisuna. elég jó hangjuk volt. meg hát eltűrtük őket. de semmi extra szerintem. én is szívesen billegnék olyan rucikban nagyközönség előtt.. ja nem. az nem én vagyok XD na mindegy.
szóval miután ők is végeztek, jött egy döfés. kitettek egy 30perces visszaszámlálót a kivetítőkre :S ezzel megteremtették a leghosszabb félóra effektust.
Na de eljött végre a 21:00 és indult a buli. Giga FemmeFatale felirat. És megjelent Britneykisassz..
Tracklistára nem emlékszek azt ne kérjétek h elsoroljam. VOltak régi számok és sok új szám a mostani lemezéről. Hát személy szerint jobban örültem volna még több régebbi számnak. Nem nagyon csípem az új cdt. Persze vannak rajta jó kis slágerek, de szóval.. ciki volt h voltak számok amiket szinte olyan volt mintha most hallanék először, mert annyira nem szoktam hallgatni őket.
A régi slágereket viszont üvöltöttük (Iti természetesen mindet.. egy élő lyricskönyv ez a földönkívüliTrexjány :D)
Voltak nagyonnagyonagyon.. mostfigyelj.. nagyon! sszexi táncosbácsijai.. nyaaaam.. ujjnyalós.. mellkassercegős.. motyómarkolászós bácsik.. akik az elején gumibotokkal nyomoztak Britney után  a csodálatos testükkel. :'''' *nyáltöröl*
Nagyot tomboltunk a Till the world endsre. voltak pirotüzigeccelemek. Nagyon csini, kis látványvilág volt.
A legszebb mikor angyalszárnyakkal felemelték. Bár én a ruháitól annyira nem voltam oda.
Aztán jött a kedvenc S&M-em is. esz esz esz end..em em em..
Jujj de jót buliztam a halott lábaimmal. Mintha elfelejtettem volna, az egész testem minden relytett energiát felszabadított h tárt kapukkal engedhessem be az endorfinokat.
Hát nagyon jót buliztunk. DE borzasztó rövid volt. és ebből és a nem a legjobb tracklist szempontjából egy picit sajnálom rá azt a borsos jegyárat (aminek támogatásáért megint cuppanós Itinek) ..de viszont hatalmas életreszóló élmény ez is a Gaga mellett. És hát mivel ennek a nőnek a bálványozásán nevelkedtünk, anyatejről való lecsatolásunk után XP ez egy : mindenképp MUSZÁJ volt elmenni konzekvencia.

Nincsenek megjegyzések: