2010. október 7., csütörtök

Mosolygós emberek gyülekezete

Helyszín: 49-es, 47-es villamos
Előadást vezeti: szimpatikus, szemüveges, 50es éveiben járó, fehérbőrű, elegáns, nyakkendős férfi
A helyszín folyamatos mozgásban van.
A gyülekezet tagjai gyakran cserélődnek.
Külső szemlélők olykor meghökkenve bámulják a megtért, helyszínt "tornázva" elhagyó egyéneket, akiknek sokszor fura szögben áll szájuk, ajkaiknál a két csücsök rész enyhén kanyarodik, s közben görcsszerű mozgás tapasztalható egész testükben.
A jelenlévők pontos felvilágosítást kapnak aktuális tartózkodási helyükről, emellett a gyűlés vezetője leírást ad az aktuáis időjárásról, további gyülekezeti helyekről a zene- vagy a hasukat kiemelten kényeztetni szerető embereknek címezve. ("balra található a "Börger-bigyó" ")
Legtöbbször bölcs és hasznos útmutatókkal szolgál az élethez. ("ezen a héten a vadkacsák simogatásáról nyújtok ismertetőt mindenki felé")
A vezető a testmozgást kedvelőket mindig megdícséri.
Segít eligazodni, a gyülekezeti hely kijáratainak rögös ösvényeit szabályosan bevenni. (->"a lépcsők még mindig ott maradtak a baloldalon, csak ügyesen dolgozzuk le az uzsonnát" idézet a 10.02.-es zsoltárból)
A helyszínt elhagyva láthatjuk, h a megszállott szónok előtt egy kis botszerű fémrúd ágaskodik. Ezen keresztül szólítja meg az -idegen nevén- Smile-hívő mosoly-fanatista követőit, akik hétköznapjaikban zordképű maszkban, szürke, szektás álruhában vegyülnek el a tömegben, ennek a hatalmas, hidakkal varrott és földje mélyén 3 és fél féreg-járta városkának az utcáin.
forrás: személyes részvétel alapján

1 megjegyzés:

Itike írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.