2010. április 14., szerda

inspiráció munkába menet..

Legális filatorigáti falművészet.. álá: akik tudják használni a sprayt!.. nem kispályás graffitiseink...

2 éve járok arra felé suliba, és mindig elálló lélegzettel vettem észre h már megint megújult arra a környék.. először fotószerű hatalmas arcképek néztek rám, majd azóta számos másik műalkotás mellett, most egy olyan méhecske búcsúzik tőlem, ami mármár majdnem fel akar szállni.. gyönyürű dolgok keltek ott életre..
most többek közütt a Flúgosfutamos bunkós-tesós hajIZÉ is szalad a Szentendrei hév után a testápolójával. :D Nagyon fog hiányozni ez a szemet gyönyörködtető, a szürkeségből utat vágó része a szürke egyhangú Budapestnek.. (az Aquinkumról nem is beszélve.. de az már egy másik történet:))

Gyönyörű hely óbuda.. Békásmegyer pedig örökre megmarad nekem második Gyöngyösként a 10emeletes panelrengetegével és a varjú kolóniával, akik a hideg reggeleken köszöntöttek iskolába menet..


szóval a srácok nem kispályásak.. tényleg megilleti őket a művész név.. az egyiküknek megtaláltam a honlapját: http://www.taker.hu/

tessék szétnézni nála milyen műveket csinál.. és lehet tőle rendelni is, ha vki akar egy moonwalkoló MJ képet a szomszéd háztömb tetejére a holdfelkelte alá.. ;D

Nincsenek megjegyzések: