2010. április 3., szombat

ÉletIGENlés a gumiarcúval

Az IGENEMBER (YesMan) :::
Nagyszerű film. Igen!
A CarpeDiem témát boncolgatósok közül talán a legjobbak között sorakozik fel. A humorral és Jim Carreyvel sikerült rátenni egy lapáttal az eleve királyul kidolgozott történetre. És igen!
A filmben olyan életigazság van h ha belegondolunk, lepörköli a lusta seggünkről a.. na nem folytatom.. tudjátok.. igen! :) :P A történet röviden: egy a dolgok elől mindig elmenekülő ember, aki eddig mindig mindenre nemmel felelt, élte sablonos kora-savanyodott életét, hirtelen kétségbeesésében ráeszmél h ez tényleg nem járja így tovább.. ezért elmegy egy "Igen-szektába", ahol megfogadja h minden egyes szembejövő alkalomra igent fog mondani. Az élete teljesen megváltozik...
Érdemes kipróbálni, akár csak rövid távon is, mert ha csak egy kicsit gondolunk is vissza a múltunkban, találunk olyan dolgokat, amikor félve mertünk vmire igent mondani, de végül az mégis jól sült el, esetleg teljesen megváltoztatott az adott döntés valamit... persze nem azt mondom h mi is mondjunk igent a kacsintós protkós szomszédnéni ajánlatára.. de.. na, értitek..
Azoknak ajánlom ezt a filmet: akik legtöbbször lemondanak egy tüzes szombat estét a haverokkal, h kviddics ligát nézzenek a fotelből macskával az ölükben.. azoknak akik utálnak korán kelni h a harmatszűz-reggeli világ mögé láthassanak, azoknak akik a legkisebb kockázat esélyénél szélmalom harcot vívnak a visszavonulásért.. és azoknak akik félnek a változástól és nem biztosak benne h képesek változtatni a világon a legapróbb tettükkel is...
szóval elsősorban magamnak. ;D ..srácok, tényleg felvillanyozza azokat a "tenni akarok vmit h jobb életem legyen / hogy legyen életem" csakrákat.
Kellenek az ilyen filmek. IGEN! Nagyon!

Nincsenek megjegyzések: