2011. április 8., péntek

Mrs. Cockamouse

"This is not a mouse and not a cockroach either.. It's a cockamouse! and it can fly!" /HIMYM/ XD
jólvan semmi extra semmi varázslat.. bár lépcsőházunk egyes időszakokban előszeretettel ad otthont csótánybanzájoknak is esténként. Aztán esett már csapdába veréb, galamb, denevér..
Csótány.. na attól kiráz a hideg.. találkoztam már pár féltenyérnyi Oggy féle kuncogó svábbogárral. Pedig nem vagyunk egy olyan lelakott lépcsőház, bár már van 50 éves az épület.. hát igen..

Na de ez most rágcsáló volt.
nem akkora mint egy patkány, de nem is olyan kicsi mint egy egér.. és az orra is peckesebb.. de olyan ééédes..
Jólvan másnak nem olyan élmény ez mert kertesházban mindennapos(vagyis kívánom h ne :D).. de társasházban élve ritkán találkozik az ember lánya a 4. emeleten az ajtajuk előtti virágosládában (giga)tenyérnyi pulzáló szőrgombócokkal amint összetett mancscsökevényükkel, 45fokos szögben döntött buksijukkal, kis fekete gombszemekkel bámulnak rá.
Péterfibori-fan szomszédunkkal kergettük lefelé szegényt. (de hogy félt tőle.. mármint a Bori XD)
De hogy honnan jött az mai napig relytéj.. én próbáltam menteni az agyonütéses haláltól, hátha valakié, de aztán nyomavesszett a másodikon.
Állítólag már nem az első eset. És mi is láttunk már félhomályban útszélén szalonozó szőrmóktesókat.. Aztán meg kitudja lehet ott kacsintgatnak ránk az aligátorok is a csatornából... #ájknuit! :D

Nincsenek megjegyzések: