2010. november 28., vasárnap

Táncharcok


mivel nem tudok kiemelni a sok csodásan pöpec tánc közül egyet, így Bitoffeelinghez híven feelingeljünk egy kickass tangóval. Természetesen az egyik kedvenc részem volt ;)
#zene:
Jazmine Sullivan - Bust Your Windows

#film: Step Up 3 :::
Nagggyon kemény!...
Fura figurák, basszustól ugráló kazettás magnók, és farkasszem az utca két legjobb falkája közt. Biztos emlékeztek a Run-dmc videóra. Halhatatlan..
A bandák közti utcai ritmus-harcok, a 21. századra nagyszabású, giccses versenyekké nőtték ki magukat. Arénákba költöztek. Amin természetesen mi is szívesen ott lennénk. :)
A filmben profi táncosok végzik a melót, akik ügyesen színészkedik bele magukat a moziba.
És annyira ütősek a táncos részek, h elvonják a figyelmünket a film sztorijának kidolgozatlanságáról.. és arról h a nyálcsurgatóan jóképű főszereplő hapsi nem tud táncolni(legalábbis nem hivatásszerűen).. de akkor is jó h őt tették oda. nagyon jól mutat :))
A kissrác Moose.. na ő nagyon tud. És színészként is remekelt, kiemelendő. És a főszereplő csaj Natalie is ügyes.
A grafikai, képi megoldások, és a nagyon izgalmas VÁGÁS teszi meg csak igazán a filmet. Tényleg nagyon jó pörgős az egész.
Mondandó?.. A film nagyon ösztönző. A táncot mint "identitást" mutatja be. Vannak akiknél életfelfogás.. dicsőség arató eszköz.. munka.. letagadhatatlan veleszületett "rendellenesség".
Bárhogy is, de erre a két órára a mi lábunk is az övékkel jár.
Kellően kikapcsol és elkápráztat.
Elhozza a ritmust az életünkbe, ami egy ideig még biztos ott motoszkál majd a zsigereinkben.
3,9/5

Ja és tényleg.. kik voltak még benne a filmben? a So You Think You Can Dance 4.évad fináléja: Joshua és Twitch :) imádom őket!!

Nincsenek megjegyzések: